Reiki

Reiki


PRISLISTA:


1:1- sessioner, fysisk healing


  • Reikihealing 1:1, 80 minuter - 850 kr*
  • Reikihealing 1:1, 60 minuter - 675 kr*


(1:1-sessionerna sker hemma i mitt hem i Halmstad. Jag räknar inte in tiden där vi kommer samtala lite både innan och efter session i ovan tidsangivelser, så utgå ifrån att lägga till en halvtimma extra i din planering. Jag lovar att ge dig den tiden jag känner att du behöver för din behandling.)


Distans


  • Reiki distans, "Den djupa sessionen", 45-60 minuter - 575 kr*
  • Reiki distans, "Den kärleksfulla kicken", 30-40 minuter - 450 kr*


(I distanssessionerna kommer vi ha kontakt antingen via telefon eller chatt både innan och efter vår session. Under själva sessionen ska du bara slappna av medan jag jobbar med dig från min plats.)


*Jag erbjuder en prissänkning på 30% på mina enskilda sessioner till långtidssjukskrivna, arbetslösa & andra som befinner sig i extrema livssituationer med ekonomiska svårigheter.Jag har även ett par distanspaket som är att rekommendera om du skulle vilja jobba med mig en längre tid:


  • "Den lilla skjutsen" 3 djupa och 3 kickar / 6 månader - 2 800 kr
  • "Den djupa boosten" 6 djupa och 7 kickar / 12 månader - 5 800 kr
Kontakta mig om du vill boka en tid!
Vad är Reiki?


Först och främst. På Reikiförbundets hemsida finns massor av matnyttig information om du vill lära dig lite mer om vad Reiki innebär ---> https://reikiforbundet.se/


Reiki består av två japanska ord och betyder universiell (Rei) livsenergi (ki).  Reiki är en form av healing, som inte har något ursprung utifrån tro eller religion. Reiki har inga begränsningar utan kan ta emots och ges av alla (även djur och växter och situationer kan ta emot Reiki.). 


Den som ger Reiki fungerar som en slags kanal, ett relä om man så vill, för att låta den universella livskraften flöda in i mottagaren. Reikienergin jobbar sedan på egen hand och integrerar mottagarens egna energi och kroppens egna läkningsprocess och den vet vad just mottagaren behöver hela. Man kan ge Reiki både fysiskt och på distans. 


Jag brukar själv säga att Reiki är som en slags massage för själen och det som är "osynligt" i våra kroppar. Att jobba med och själv få healing har reducerat min ångest, stärkt min egen tro på att kroppen har sitt egna självläkningssystem och det har varit oerhört självutvecklande. Jag tror på kärlek och för mig är Reiki just det, kärlek. 


Reiki är effektivt för att läka själsliga och fysiska trauman i kroppen, den ger mottagaren en kraftfull boost. Den är effektiv mot ångest och oro, ett stressat sinne, en stagnerad kropp eller som energipåfyllnad. En reikiutövare får inte behandla sjukdomar som cancer, epilepsi, diabetes eller sjukdomar upptagna i smittskyddslagen.Hur går en behandling till?


En behandling tar ungefär en timme, men jag brukar säga att 90 minuter är lagom att ses, då tankar och känslor kan komma upp under en behandling. Jag föredrar att sitta ner och connecta med mottagarnen stund före behandling och sen samtala efter behandling om vad som kommit upp för både den som tagit emot och från mig själv. 


Jag börjar med att scanna av den fysiska kroppen och auran och gör en chakrabalansering och efter det går jag igenom kroppen systematiskt och ger Reiki där jag intuitivt känner att det behövs. Antingen ger jag Reiki i energifältet runt mottagaren eller så lägger jag händerna mjukt på den fysiska kroppen och låter energin strömma genom mina händer. Mottagaren ligger mjukt inbäddad på en massagebänk och har som uppgift att helt enkelt bara ta emot. Ibland får jag in andliga budskap under behandlingen och jag kommer fråga mottagaren efter behandlingen om den vill ha den informationen eller ej. Jag kommer alltid utgå från mottagaren och vad den vill och behöver.


Det rekommenderas att man tar det lugnt efter en behandling, dricker mycket vatten och undviker hård träning och alkoholintag. Efter en behandling kan man bli antingen pigg eller trött och kan känna sig lite nere eller energisk och påfylld, det brukar stilla sig efter ett tag när kroppen har rensat ut det som Reikin hjälper den att rensa ut. Vanligast är att man efteråt känner ett lugn och som att man har ny kraft i systemet.Min egen historia kring Reiki


Ah! REIKI!


Smaka på ordet, visst är det fint!? Förr tänkte jag, trots att jag alltid har betraktats som "flummig" att healing bara var bluff och båg. Kunde det verkligen funka? I tonåren fick jag ta emot behandlingar från min mammas väninna, jag hade ångest och var deprimerad och under behandlingen upplevde jag ett alldeles särskilt lugn. Ändå var jag lite skeptisk. Kunde det verkligen funka?


När jag hamnade på folkhögskola placerades jag i en klass där två helt makalösa individer delade min skoltid. De var "andliga" och jag såg dem som några av de mest autentiska människor jag träffat. Jag upplevde återigen ett slags lugn, som att min själ växte i deras närvaro. De pysslade även med det där reiki. Healing! Kunde det verkligen funka? Men de där två kvinnorna lärde mig och fick mig att inse att jag kan hjälpa andra med mina händer! Åhhh hela jag sprakade! Så fint det var! Kvinnorna sa att den helande kraften finns inom oss alla, att vi alla delar på energin omkring oss. Spännande! Men aaaaa lite flummigt va? Jag använde det jag hade lärt mig, lite sådär ibland, på mig själv, på vänner som var lite nyfikna, på familjens underbara katter...


Men jag var skeptisk. Livet flöt på, jag började plugga på högskola, jag gav mig ut i arbetslivet, jag gjorde annat. Det "flummiga" tryckte jag undan. Jag var för rädd, för skeptisk, ville inte uppfattas som ett freak. Men tanken på andlighet och spirituella verktyg pockade på uppmärksamhet. Jag lekte med min tarotlek jag fått av pappa i present i tonåren, jag plöjde youtube-klipp efter youtube-klipp om astrologi och alternativa livssynsätt. Jag behövde ju det där!!


2014 tog jag ett stort kliv framåt. Jag anmälde mig till en kurs i mediumskap och intuition. Och det kändes hemvant igen. Själen mådde bra. Under helgen flödade energin ur mig, jag kände mig kraftfull och magisk och som att jag hade en gåva som kunde trösta och hjälpa andra. Året efter tog jag och en vän en kurs i intuitiv healing. Ah! Jag älskade det!


Men, man behöver ju leva också. Tjäna pengar osv. Gamla tankar och normer satte återigen sina klor i mig. Jag lämnade "det flummiga" bakom mig. Det var bara bluff och båg! (Fast inom mig visste jag att det inte var sant.) Ångest och depression blev väldigt närvarande och Han jag kallar Herr Ångest var min bästa kompis. Igen.


Sen för ungefär tre år sen fick jag nog. Jag ville inte umgås med Herr Ångest längre. Jag ville vara bara jag. Utan det där andra. Så under en längre tid laddade jag upp. För att kunna ta tag i mig själv på allvar. Jag började arbeta med mig själv på djupet, grävde inom mig för att låta gamla skräptankar och dålig självkänsla fasas ut.


Jag anmälde mig till en "riktig" kurs i Reiki, hos en riktig Reikimaster. Och återigen kändes det som att min själ hittade lite mer hem. Jag anmälde mig till steg två och mina inre pusselbitar började sättas ihop. Det här var mer jag. Den flummiga delen av mig var helt enkelt mer autentisk.


Jag har gett behandlingar till vänner och bekanta och vänners bekanta. Och det känns bra! Att få kunna vara en kraftfull kanal för Reikienergin är fantastiskt. Och numera tror jag på min egen förmåga, jag tror på det jag gör och jag tror på att jag kan ge mina klienter den läkning och kraft som Reikin besitter. Och jag vet, att Reikin har hjälpt mig att bli den jag är idag. ❤️🙏